sobota, 2. april 2022

15 dan - povzetek izmenjave

 Za nami je naporen dan, saj smo prepotovali ogromno razdaljo. Vstali smo že zgodaj zjutraj in odhiteli na letališče ter se vkrcali na letalo. Vsi utrujeni smo prispeli do šole, kjer so se naše poti ločile.

veselo pričakujemo vrnitev v domovino
Naša refleksija: Na izmenjavi smo doživeli in se naučili mnogo novega. Spoznali smo čudovito mesto Krakow in njegove prijazne prebivalce, občudovali smo znamenitosti tega dela Poljske in si pridobili uporabno znanje na področju analize vode, tako kemijske kot mikrobiološke. Z vajami smo bili zadovoljni, želeli bi si le večji poudarek na mikrobiologiji, saj nas to po večini bolj zanima. Dobili smo tudi priložnost, da smo preizkusili našo samostojnost in se večkrat sami podali na potep po mestu ter si tako dokazali, da znamo tudi sami poskrbeti zase. Najopaznejša sprememba je gotovo naša povečana samozavest pri delu v laboratoriju in raziskovanju neznanega. Izmenjava nam je prinesla mnogo novih kompetenc in znanj, na njo bomo imeli lepe spomine in z veseljem bi to izkušnjo ponovili.

S tem se ekipa, ki je bla na izmenjavi od vas poslavlja in to kar po poljsko : Do widzenia!


Ni komentarjev:

Objavite komentar

15 dan - povzetek izmenjave

 Za nami je naporen dan, saj smo prepotovali ogromno razdaljo. Vstali smo že zgodaj zjutraj in odhiteli na letališče ter se vkrcali na letal...