torek, 29. marec 2022

11. DAN

Enajsti dan smo pričeli pozno v jutru (8:30) in zajtrkovali ob 9:00. Nadaljevali smo s klasičnimi laboratorijskimi vajami na kemijskem inštitutu in kot vse prejšnje dni izvajali titracije. Bili smo izredno hitri, tako da so nam pokazali še par magičnih/kemijskih  trikov, med katerimi je bilo tudi 'zažiganje' rok, in roko v ogenj dam, da je bila to do zdaj najboljša laboratorijska vaja.

Sledila je ura športne vzgoje s poljaki. Igrali smo odbojko, in končali z rezultatom 1:1. Po napeti igri smo se odpravili na kosilo, po katerem je napočil čas kulturnih aktivnosti. Skupaj smo odšli v  narodno galerijo, kjer smo med drugim videli znano sliko Leonarda da Vincija, po njej pa je lahko šel vsak po svoje.

Nekateri so se odpravili na sprehod, v galerije ali nakupovalna središča, nakar smo vsi počasi nakapljali nazaj v hostel.

Dan smo naposled preživeli lenuharsko, toda tega nikakor ne obžalujemo.                                               Lep pozdrav s Poljske.

Pogled na vhod muzeja.

Slika Leonarda da Vincija:


Ni komentarjev:

Objavite komentar

15 dan - povzetek izmenjave

 Za nami je naporen dan, saj smo prepotovali ogromno razdaljo. Vstali smo že zgodaj zjutraj in odhiteli na letališče ter se vkrcali na letal...